Endoscopie Faciala


Inapoi la Tehnologie 

Inca din anul 1996 se efectueaza la Clinica Medical Service interventii de chirurgie faciala cu ajutorul edoscopiei - o premiera nationala.

Avantajul acestei metode il reprezinta absenta cicatricilor la nivelul fetei, vizualizarea disectiei fiind facuta cu camera video iar instrumentele sunt introduse prin incizii mici de 1-3 cm complet ascunse in pielea capului sau in interiorul cavitatii bucale.

Este scuratata semnificativ si perioada de recuperare postoperatorie deoarece disectia inchisa nu creeaza edem si inflamatie iar inciziile de dimensiuni reduse au timp de inchidere scurt.

Prin endoscopie faciala pot fi tratate fruntea si sprancenele (liftingul fronto-sprancenar) sau partea centrala a fetei ce cuprinde pleoapele, pometii obrajilor, gura si linia mandibulei (liftingul centro-facial)

Interventiile se adreseaza persoanelor in varsta care au nevoie de intinerire sau, si mai important, persoanelor tinere de 30-40 de ani care au nevoie de infrumusetarea si improspatarea fetei, prin aceasta metoda fiind resuspendate si fixate toate structurile faciale fara bandajele si cicatricile vizibile din liftingurile clasice.

 Endo
 
 
Copyright © 2004 S.C. Clinica Medical Service S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Str. 9 Mai Nr. 32, Bacau, cod 600023, Romania. *** Telefon/Fax: +40 234 571.202/576.585
creat de idip Romania using Valid XHTML 1.0! Valid CSS!