Lipoaspiratia

Lipoaspiratia corecteaza de maniera eficace si durabila excesul adipos care deformeaza diferite regiuni ale corpului si care este rezistent la metodele clasice de slabire (dieta sau sport). Aceasta operatie nu reprezinta un tratament pentru obezitate si nici o solutie simpla de a scapa de kilogramele in plus.

Cele mai bune candidate pentru lipoaspiratie sunt persoanele normoponderale care prezinta arii localizate de exces de grasime asa cum se intampla frecvent la nivelul coapselor, soldurilor, aripioarelor, pe abdomen, dar si pe brate, genunchi, glezne.

In clinca noastra lipoaspiratia se face cu un apartat modern Lipomatic® care realizeaza o miscare vibratorie automata foarte fina a canulei de aspiratie, atat inainte si inapoi, cat si circular. Vibrilipoaspiratia permite atat o aspirare uniforma si rapida a grasimii, dar si un efect de protectie a tesuturilor si vaselor de sange din aria tratata ducand la o recuperare postoperatorie rapida si la un aspect final natural al zonei.

In cazul acestei operatii, internarea este de cateva ore pana la maximum 24 ore in cazul in care au fost tratate mai multe zone. Dupa operatie veti purta un bandaj compresiv al carui rol este de a minimaliza inflamatia postoperatorie si de a ajuta la retractia rapida a pielii intr-o forma noua. Acest bandaj va fi purtat zi si noapte timp de 7 zile iar reluarea activitatii normale se face dupa 3-5 zile. Imediat dupa operatie nu trebuie sa stati la pat, ci sa va miscati normal.

Lipoaspiratia indeparteaza pentru totdeauna o parte din celulele adipoase (grase) ale unei zone; ele nu se mai pot regenera, deci grasimea nu se mai poate depune in acel loc. Lipoaspiratia este o metoda de SUBTIERE (in cm) si nu de SLABIRE (in kg). Rezultatul final va fi evaluat dupa minimum 3 luni de la operatie, cand inflamatia a disparut si are loc o eliminare secundara a grasimii reziduale ce a fost lichefiata in timpul operatiei de lipoaspiratie. Rezultatele vor continua sa se amelioreze pe parcursul primului an postoperator.

 
 
Copyright © 2004 S.C. Clinica Medical Service S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Str. 9 Mai Nr. 32, Bacau, cod 600023, Romania. *** Telefon/Fax: +40 234 571.202/576.585
creat de idip Romania using Valid XHTML 1.0! Valid CSS!