IMCAS 2005, Paris


Inapoi la Noutati 

In perioada 6-9 Ianuarie 2005 a avut loc la Paris cel mai mare Meeting International de Chirurgie si Medicina Estetica din Europa la care au participat peste 1200 de medici din 22 de tari.

Doctorul Constantin Stan a fost invitat sa sustina 3 conferinte in cadrul sectiunilor de chirurgie estetica avand ca subiect intinerirea faciala, remodelarea nasului la persoanele in varsta si nu in ultimul rand, operatia de marire a sanilor fara durere. Datorita interesului pe care acesta tehnica l-a trezit in randul participantilor pe data de 9 Ianuarie 2005 a fost organizat un Curs de Perfectionare Post-Congress cu tema: "Augmentarea Mamara in 2005- Esentialul".

In cadrul acestui workshop doctorul Stan a avut ocazia sa efectueze o interventie chirurgicala transmisa LIVE si sa demonstreze ca folosirea pensei Ellman cu radioplasma poate imbunatatii rezultatul estetic si poate reduce subtantial timpul de recuperare postoperatorie.

Tot cu aceasta ocazie a fost prezentat in premira absoluta un sistem computerizat de selectie a implantelor mamare pe baza datelor biometrice individuale ale pacientelor. CAIS (Computer Assisted Implant Selection) Planning System permite alegerea implantului ideal din punct de vedere estetic si al evolutiei in timp.

Pentru mai multe informatii despre CAIS Planning System sau despre pensa MonoRF-stan vizitati sectiunea Tehnologie

 
Tehnologie
 
 
Copyright © 2004 S.C. Clinica Medical Service S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Str. 9 Mai Nr. 32, Bacau, cod 600023, Romania. *** Telefon/Fax: +40 234 571.202/576.585
creat de idip Romania using Valid XHTML 1.0! Valid CSS!