Prioritati in Chirurgia Estetica

2004 - Introduce sistemul computerizat de asistare a alegerii implanturilor mamare (C.A.I.S. Planning System).

2003 - Efectueaza in Romania primele operatii de reintinerire faciala si infrumusetare tridimensionala cu minime incizii si tripla suspensie (Ramirez) - Lifting Centro-Facial 3D - efectualt endoscopic incepand de la varsta de 30 ani.

2002 - Introduce noua tehnica chirurgicala de marire a sanilor cu proteze Matrix in "dublu plan" imaginata de Dr. J. Tebbetts si patenteaza cu firma americana Ellman dupa un proiect propriu o pensa monopolara de disectie cu radiofrecventa (Mono RF Breast Stan Forceps) pentru marirea de sani fara durere postoperatorie si recuperare imediata, sistem absolut revolutionar cu scurtarea vindecarii la numai 24 ore.

2001 - Introduce sistemul Alter Image, un program computerizat complex de gestionare a problemelor estetice ale pacientului si simulare la calculator a posibilelor rezultate in chirurgia cosmetica Face primele interventii chirurgicale de lifting facial neinvaziv cu tehnica imaginata de Dr. Sulamanidze (Rusia) numita Aptos Threads.

2000 - Introduce in tehnica chirurgicala de remodelare a corpului prin lipoaspiratie Lipomaticul, primul sistem mondial de vibrolipoaspiratie asistata pneumatic produs de firma belgiana Euromi cu care actualmente colaboreaza ca si referent de specialitate in cursuri de pregatiri pentru aceasta tehnica pentru doctori din Romania, Europa si Asia (Coreea de Sud).

1998 - Efectueaza primele peelinguri chimice profunde din Romania cu sistemul Exoderm inventat de Dr. Yoram Fintsi, Israel, inaugurand conceptul de reintinerire faciala nechirurgical (Exoderm Lift). Foloseste pentru prima data in chirurgia estetica din Romania videoendoscopul facial pentru reintinerire faciala chirurgicala cu cicatrici minime.

1997 - Introduce pentru prima oara in Romania chirurgia estetica asistata de Radiochirurgie (sistemul american Ellman)


 
 
Copyright © 2004 S.C. Clinica Medical Service S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Str. 9 Mai Nr. 32, Bacau, cod 600023, Romania. *** Telefon/Fax: +40 234 571.202/576.585
creat de idip Romania using Valid XHTML 1.0! Valid CSS!