Clinica Medical Service

In centrul orasului Bacau a aparut in anul 1992 Clinica Medical Service, investitie cu capital in intregime privat si a carei evolutie, intr-un mediu economic ostil sectorului particular, a fost una de exceptie.

In anul 1999 clinica s-a extins cu noi capacitati amenajate si dotate la standarde occidentale: 2 sali de operatie cu bloc de sterilizare si reanimare, o sala de nasteri, 5 rezerve cu cate 2 paturi si o policlinica cu secretariat si 4 cabinete de consultatie.

Dotarile tehnice ale CMS satisfac cele mai inalte exigente: interventiile chirurgicale pot fi urmarite LIVE pe circuitul video cu sistem inchis, rezervele sunt prevazute cu sisteme de monitorizare, televizor, telefon si aer conditionat iar pentru nou nascuti exista asistenta non-stop.

Fiecare specialitate medicala din cadrul clinicii noastre a inregistrat la un moment dat o premiera absoluta cum ar fi: prima interventie laparoscopica din Romania (1996), folosirea anesteziei generale in afectiunile O.R.L. la copii, operatia de cezariana in sistem privat (1999).

Clinica permite organizarea de workshop-uri fiind dotata cu sistem de transmitere audio si video din sala de operatie si cu o sala de conferinte.

Mediul primitor, facilitatile deosebite si ingrijirile atente acordate de personalul clinicii noastre fac din Medical Service o destinatie atractiva pentru toti cei care isi doresc servicii medicale de inalta tinuta.

Poze Clinca Medical Service
 
 
Copyright © 2004 S.C. Clinica Medical Service S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Str. 9 Mai Nr. 32, Bacau, cod 600023, Romania. *** Telefon/Fax: +40 234 571.202/576.585
creat de idip Romania using Valid XHTML 1.0! Valid CSS!